På grundkursen i arbetsrätt går vi igenom gällande lagstiftning, samt tolkningar och praktiska tillämpningar av denna. Vi belyser aktuella frågeställningar.

UTBILDNING PÅ PLATS HOS DIG

Om Brandfarliga Arbeten…
Heta Arbeten/Brandfarliga Arbeten är sådana arbetsuppgifter där brand kan uppstå vid oförsiktighet, tex vid arbete med vinkelslip eller svets där gnistor eller ledningsvärme kan antända omkringliggande material och orsaka brand.

Sedan början av 1990-talet så har det bara funnits en utbildning som följt försäkringsbolagens krav på kunskap, men sedan 2019 finns även ytterligare ett alternativ.

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med arbetsmoment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen är framtagen av SVEBRA samt Byggföretagen, som båda är branschorganisationerna för brandsäkerhetsföretagen samt byggföretagen i Sverige.

Varför välja Brandfarliga Arbeten?
• Utbildningen har ett nytt och fräscht utbildningsmaterial
• Lägre deltagaravgift
• Certifikatet gäller i 5 år
• Registreras kostnadsfritt i ID06 för de som behöver
• Tillståndslistan kan både genomföras digitalt eller i pappersformat
• Vid tillstånd godkänns certifikat båda för Brandfarliga Arbeten samt Heta Arbeten
• Över 17 000 personer har redan valt att gå detta nya utbildningsalternativ

Hur fungerar Distansutbildning?
Under rådande pandemi så är distansutbildningar godkända för att förhindra smittspridning. Utbildningsinnehållet är detsamma, men den praktiska släckningsövningen utgår.
Det du behöver för att genomgå en utbildning på distans är en dator med kamera och mikrofon, samt en smartphone (Android eller iPhone)

Vid frågor?
Du kan alltid maila oss dina frågor, så guidar vi dig för att du skall känna dig säker på att din utrustning fungerar för att kunna följa utbildningen på hemmaplan. Vi har även möjlighet att testköra utbildningsplattformen tillsammans med dig innan kursstart för att säkerställa att allting fungerar.

Övrigt
Utbildningstid: 08.00-ca 15.00
Certifikatets giltighet: 5 år

BOKA DIN UTBILDNING